Acteren en muziek – Huur een toneelwagen en probeer Hollywood vandaag nog!

Acteren en muziek – Huur een toneelwagen en probeer Hollywood vandaag nog!

Huur een toneelwagen voor een dag en je krijgt de kans om een totale Hollywood-film te ervaren. Je kunt ervoor kiezen om het landschap te zien, naar livemuziek te luisteren en de auto's door de stad te zien rijden op weg naar je hotel. Je kunt zelfs een huren barmhartig als onderdeel van een entertainmentpakket op enkele van de populairste uitgaansgelegenheden van Hollywood. U kunt bijvoorbeeld een limousine, een Hummer of zelfs een stretchlimo huren en genieten van alle voordelen van het grootste feest van de stad!

een podiumwagen huren

Hier zijn enkele snelle acteer-/muziektips om te onthouden. Wees allereerst altijd voorbereid. Hoe langer je door het gangpad staat of loopt, hoe groter de kans dat iemand iets gaat zeggen om je af te leiden van je acteerwerk of muziek. Als iemand een opmerking maakt over je outfit, stop dan en denk na over wat ze zeiden, want je wilt niet afgeleid worden door wat ze zeggen en dan uiteindelijk iets doen wat je niet meende!

Ten tweede, wees niet bang om te zingen. Of je nu je regels leest of een scène naspeelt, je regels zingt of gewoon hardop praat op je mobiele telefoon, je zult merken dat je een betere tijd hebt als je wat muziek hebt. Je moet echter niet bang zijn voor muziek, dus houd je stem op niveau en probeer gefocust te blijven op je acteerwerk. Stel ten slotte vragen wanneer u uw scènes leert. Je weet maar nooit, misschien heb je geen professional nodig om je te helpen met de volgende scène!

Klik op de link: Prodium