Metrotegels – waar komen ze vandaan?

Metrotegels – waar komen ze vandaan?

Metrotegels zijn een zeer populaire vloeroptie. Ze staan bekend om hun kenmerkende, platte baksteenvorm en licht afgeschuinde rand. Ze zijn meestal wit en worden vaak aangetroffen in openbare ruimtes zoals metrostations. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ondanks hun moderne uitstraling zijn metrotegels geschikt voor vrijwel elke woonstijl Retrotegels. Lees verder om meer te weten te komen over deze vloeroptie. Van oudsher werden deze tegeloppervlakken gebruikt in metrostations.

Waar komen metrotegels vandaan?

Metrotegels hebben een indrukwekkende geschiedenis en zijn vaak geïnspireerd op de iconische London Underground. Tegenwoordig zijn ze een populaire tegelkeuze en ontvangen ze alleen al op Google UK meer dan 14.800 zoekopdrachten per maand. In tegenstelling tot andere soorten tegels zijn metro's eenvoudig te installeren en is keramiek een zeer flexibel materiaal om mee te werken. Het is ook geweldig voor doe-het-zelfprojecten. Hier zijn enkele feiten over de oorsprong van deze unieke vloerbedekkingen.

Ondanks dat het een relatief nieuwe vloeroptie is, zijn metrotegels te vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen. Klassieke kleuren zoals zwart en wit zijn een geweldige keuze voor de keuken, terwijl regenboogkleurige metrotegels een leuke manier zijn om een kamer op te fleuren. Meer recentelijk zijn fabrikanten van metrotegels begonnen pastel- en tweekleurige tinten te gebruiken om hun producten nog aantrekkelijker en aantrekkelijker te maken. Als u geld wilt besparen, kunnen metrotegels tot twee keer zoveel kosten als de traditionele.

Klik op deze link: https://www.retrotegels.nl/