Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Laten we eerlijk zijn, suède is sexy en casual. Of je nu een spijkerbroek of een rok en blouse draagt voor je werk, je kunt er absoluut heerlijk uitzien in een paar suède loafers met een chino. Er zijn echter veel vrouwen die niet om suède geven, en dat is ook oké! In dit artikel geven we je een paar tips om het suède loaferspak te vinden dat je wilt, dat ook geweldig zal passen bij alles van een formeel zwart of grijs pak tot een casual katoen en corduroy ensemble.

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Als je echt een geweldige look wilt in suède, is een van de eerste dingen die ik aanbeveel een heel eenvoudige stijl, zoals glad leer of geborsteld suède. Glad suède heeft de neiging om minder glanzend te zijn, waardoor je hand gemakkelijker over de schoen kan bewegen en de suède loafers meer een casual toon hebben bekijk. Geborsteld suède is erg glanzend en zorgt ervoor dat je handen veel moeiteloos over de stof bewegen, maar beide stijlen zien er absoluut fantastisch uit bij formele kleding. Als je weet dat je je suède laarzen niet met een pak gaat dragen, ziet glad suède er meestal het beste uit bij elk type jas of overhemd.

Een ander ding om te overwegen bij het kiezen van suède loaferspakken die u met vrijetijdskleding wilt dragen, is uw kleur. Als je de neiging hebt om meer aan de koele kant te blijven met je kleding, is een lichtere kleur suède ideaal. Als je bijvoorbeeld van koelere kleuren zoals beige, lichtroze en wit houdt, zie je er geweldig uit in suède leren laarzen met dit soort kleuren. Ben je echter meer een warm persoon, dan is een suède laars met een chocoladebruine of verbrande oranje kleur misschien beter. Suède kan ook geweldig zijn met andere effen kleuren zoals donkerblauw, zwart, bruin en bruin, maar het kan echt opduiken als je het combineert met felgekleurde casual broeken of leggings.

Klik hier: https://www.albertobellini.nl/